Netwerk

Bij ongeveer een kwart van de mediations schakelt Petra Mallant, na toestemming van haar cliënten, een of meerdere extra specialisten in om tot het beste resultaat te komen. In de afgelopen 25 jaar heeft zij meerdere specialisten om zich heen verzameld die binnen haar mediations goed werk kunnen verrichten.

Hieronder worden er enkelen genoemd.

Daarnaast is zij samen met AnneRuth van Hasselt een informeel netwerk van deskundigen aan het opzetten die in Amersfoort werkzaam zijn. Zie hiervoor de pagina ”Scheiden in Amersfoort”.

Tom van Baaren

Fiscalist & Mediator

Tom is fiscalist en mediator. Hij heeft zich gespecialiseerd in, zoals hij dat zelf zegt: “trouwen- scheiden- overlijden”. Petra schakelt hem als co-mediator of als deskundige in wanneer de fiscale problematiek complex is of wanneer er geen sprake is van een doorsnee-onderneming.

AnneRuth van Hasselt

Psycholoog & Relatietherapeut

Op verzoek van Petra voert AnneRuth gesprekken met haar cliënten en/of hun kinderen. Bijvoorbeeld wanneer het maken van de zorgregeling wat meer aandacht nodig heeft. Of wanneer een van de gezinsleden extra hulp kan gebruiken bij het verwerken van de scheiding en het vinden van een nieuwe koers. 

Bianca Wateler

Financieel planner

Petra schakelt Bianca in als financieel planner voor een van haar cliënten of als pensioendeskundige voor beide cliënten.

Daniëlle Hamers

Financieel advies

Petra schakelt Daniëlle in als het krijgen van een nieuwe hypotheek extra aandacht nodig heeft.

Contact opnemen

Hebben jullie vragen? Zijn jullie benieuwd wat De Horst Mediation voor jullie kan betekenen? Of willen jullie een kosteloos kennismakingsgesprek inplannen?

Stuur een e-mail naar P.Mallant@dehorstmediation.nl, vul onderstaand formulier in of bel (033) 799 99 29.