De kosten

Het basistarief van Petra Mallant bedraagt € 220,00 per uur, inclusief kantoorkosten en exclusief 21% BTW.

Het is haar ervaring dat een scheidingsmediation minimaal € 1.500,00 inclusief BTW en griffierecht kost. Het gaat dan om een scheiding waarbij de communicatie en de samenwerking als ouders goed is en er geen ingewikkelde vermogensbestanddelen te verdelen zijn.

In de meeste gevallen is het niet zo eenvoudig en ligt haar declaratie tussen de € 3.000,00 – €5.000,00 inclusief BTW en griffierecht.

Het is vaak mogelijk om aan het eind van het kennismakingsgesprek een eerste indicatie van de kosten te geven.

Helder, transparant en redelijk voor allemaal
Petra Mallant is helder en transparant over de kosten van haar werkzaamheden. Zal zij tijdens de mediation van tevoren aangeven wat de gevraagde werkzaamheden ongeveer gaan kosten. Haar cliënten zijn dan vrij om af te zien van deze werkzaamheden dan wel deze te verkleinen. Of te besluiten dat de declaratie hoger zal worden dan eerst geïndiceerd.

Zij declareert maandelijks en streeft ernaar dat de uiteindelijke prijs van haar werkzaamheden redelijk is voor haar cliënten.

Geen gesubsidieerde rechtsbijstand
Petra Mallant neemt geen zaken in behandeling op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. Jullie kunnen hier meer informatie downloaden over gesubsidieerde rechtsbijstand. Als één van jullie hiervoor in aanmerking komt, dan kunnen jullie haar vragen hiermee rekening te houden bij het van te voren inschatten van haar kosten.

Contact

Willen jullie weten hoe wij werken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Dit kan via onderstaande gegevens of via het formulier aan de rechterkant. Dan vertellen wij wat wij in jullie situatie kunnen betekenen.
Telefoonnummer: (033) 799 99 29
E-mail: secretariaat@dehorstmediation.nl