De kosten

Het basistarief van Petra Mallant bedraagt € 220,00 per uur, inclusief kantoorkosten en exclusief 21% BTW.

Het is haar ervaring dat een scheidingsmediation minimaal € 1.500,00 inclusief BTW en griffierecht kost. Het gaat dan om een scheiding waarbij de communicatie en de samenwerking als ouders goed is en er geen ingewikkelde vermogensbestanddelen te verdelen zijn.

In de meeste gevallen is het niet zo eenvoudig en ligt haar declaratie tussen de € 3.000,00 – €5.000,00 inclusief BTW en griffierecht.

Het is vaak mogelijk om aan het eind van het kennismakingsgesprek een eerste indicatie van de kosten te geven.

Helder, transparant en redelijk voor allemaal
Petra Mallant is helder en transparant over de kosten van haar werkzaamheden. Zal zij tijdens de mediation van tevoren aangeven wat de gevraagde werkzaamheden ongeveer gaan kosten. Haar cliënten zijn dan vrij om af te zien van deze werkzaamheden dan wel deze te verkleinen. Of te besluiten dat de declaratie hoger zal worden dan eerst geïndiceerd.

Zij declareert maandelijks en streeft ernaar dat de uiteindelijke prijs van haar werkzaamheden redelijk is voor haar cliënten.

Gesubsidieerde rechtsbijstand
Jullie kunnen hier meer informatie downloaden over gesubsidieerde rechtsbijstand. Als één van jullie of jullie beiden hiervoor in aanmerking komen kan Petra Mallant jullie zaak in behandeling nemen. Neem het feit dat jullie in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand dan expliciet op in een e-mailbericht aan haar.

Contact opnemen

Hebben jullie vragen? Zijn jullie benieuwd wat De Horst Mediation voor jullie kan betekenen? Of willen jullie een kosteloos kennismakingsgesprek inplannen?

Stuur een e-mail naar P.Mallant@dehorstmediation.nl, vul onderstaand formulier in of bel 06 47 02 37 18.