Scheiden in Amersfoort

De juiste deskundigen bij een scheiding in Amersfoort

Als je in Amersfoort regelmatig cliënten/patiënten begeleidt die te maken hebben met een scheiding kan het zijn dat zij een deskundigheid nodig hebben die je zelf niet hebt. Hoe kun je hen dan verwijzen naar de juiste deskundigen in Amersfoort?

Hier liep Petra Mallant ook tegenaan. Haar netwerk bestond tot voor kort uit deskundigen die vooral buiten Amersfoort werkzaam zijn. Onder het mom: “dat moet anders kunnen” is zij samen met AnneRuth van Hasselt (psycholoog) binnen Amersfoort een zoektocht begonnen naar deskundigen die scheidende mensen helpen én kantoor houden in Amersfoort.

In een interview met Augeo magazine leggen zij uit wat zij hierbij voor ogen hebben:

Het (informele) netwerk begint inmiddels vorm te krijgen. Het bestaat nu nog uit psychologen/pedagogen/advocaten. Ze zijn nog op zoek naar budgetcoaches en andere financials. Wat belangrijk is, is dat het contact tussen de deskundigen laagdrempelig is en zo min mogelijk tot “gedoe” leidt. Als een deskundige een vraag heeft dan stelt hij/zij deze in de groep. De juiste deskundige neemt dan contact op. En samen bekijken zij hoe zij de scheidende cliënten goed kunnen helpen. Gewoon aan de slag dus!

In het interview spreken Petra Mallant en AnneRuth van Hasselt over een diagnose-instrument (checklist) waarmee in kaart gebracht kan worden welke hulp nodig is. Bekijk hier meer informatie over het Risicotaxatie instrument bij scheiden.

Scheiding in Amersfoort

Contact opnemen

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over het netwerk? Of wil je je misschien wel aansluiten bij het netwerk?

Stuur een e-mail naar P.Mallant@dehorstmediation.nl, vul onderstaand formulier in of bel (033) 799 99 29.