Mediation in Laren?

Maak kennis met De Horst Mediation

De Horst Mediation in Laren is meer dan 20 jaar gespecialiseerd in scheidingsmediation (beëindiging huwelijk, geregistreerd partnerschap, samenwoning).

De Horst Mediation is juridisch en financieel deskundig en begeleidt scheidingen van particulieren en ondernemers, meestal in het bezit van een eigen woning.

De Horst Mediation biedt maatwerk en bedenkt, indien gewenst, samen met haar cliënten creatieve oplossingen.

De Horst Mediation is helder in haar taalgebruik, ook in het convenant en het ouderschapsplan. Juridisch en financieel vakjargon wordt zoveel mogelijk vermeden.

Wat zijn de voordelen van Mediation?

Het belangrijkste voordeel is dat jullie samen met de mediator Petra Mallant onderzoeken wat ieder van jullie graag zou willen en wat jullie gezamenlijke belang is. Hierdoor voelt de uiteindelijke afspraak ook eerlijk voor ieder van jullie. Door haar jarenlange ervaring en juridische/fiscale/mediation achtergrond kan zij omgaan met gecompliceerde emoties en juridische/fiscale vraagstukken. Zij slaagt er om die reden meestal in de mediation zonder strijd af te ronden. Tot slot kan zij snel werken: het merendeel van haar mediations is binnen drie maanden afgerond.

Kosten mediation

Omdat Petra Mallant, net als jullie, van te voren wil weten of zij de geschikte mediator is om jullie te begeleiden, start zij het mediationtraject altijd met een kosteloos kennismakingsgesprek van ongeveer een uur.

Jullie ondervinden dan hoe zij tijdens een mediationtraject werkt zodat jullie bij jezelf kunnen nagaan of dit helpt is om tot een goede regeling te komen.

Aan het eind van het kennismakingsgesprek lukt het Petra Mallant vrijwel altijd om een stappenplan voor het mediationtraject te maken en globaal aan te geven wat dit traject jullie ongeveer gaat kosten. Haar basistarief bedraagt €220,00 per uur, inclusief kantoorkosten en exclusief 21% BTW.

Wil je meer over de kosten weten, lees hier dan verder.
Wil je meer over het kennismakingsgesprek weten, lees hier dan verder.
Wil je meer over Petra Mallant weten, lees hier dan verder.

Lees hier de ervaringen van haar cliënten

In de onderstaande reviews lees je hoe cliënten de mediator in Laren hebben ervaren:

In deze lastige en emotionele fase van mijn leven, kijk ik toch met een tevreden gevoel terug

Petra heeft ons vanuit haar persoonlijke betrokkenheid en ervaring op een zeer correcte manier geholpen. Haar manier van werken met voldoende empathie, onpartijdigheid en kundigheid heb ik als zeer prettig ervaren.

Dit heeft er mede toe geleid dat wij in harmonie gezamenlijk tot goede afspraken zijn gekomen en ik in deze lastige en emotionele fase van mijn leven toch met een tevreden gevoel hierop terugkijk.

— J

Ondanks dat het nooit leuk is om te scheiden, heb ik Petra en haar team als heel plezierig ervaren

Ondanks dat het nooit leuk is om te scheiden heb ik Petra en haar team als heel plezierig ervaren. Er werd snel gehandeld en alle afspraken waren duidelijk. Ook tijdens de mediation gesprekken kon ze aan beide partijen goed uitleggen, ook omdat ze advocaat is, wat wel en niet mogelijk is. Tevens werd het gesprek goed samengevat. De mediation online tool is echt ideaal. Van huis uit al je documenten uploaden, maakt dat de vaart erin gehouden kan worden.

— M

Dit maakte dat wij ons mediation traject met een gerust hart hebben doorlopen en dat de afwikkeling correct is verlopen.

Petra Mallant is een kordate vrouw, zakelijk maar tevens zeer begripvol. Haar benadering paste prima bij onze wens om de echtscheiding vlot en accuraat af te ronden, met zo af en toe een vleugje humor in de gesprekken om ook eens te relativeren. Verder naar onze mening het allerbelangrijkste, haar ervaring in deze materie: dit maakte dat wij ons mediation traject met een gerust hart hebben doorlopen en dat de afwikkeling correct is verlopen.

— J

Afspraak maken met onze mediator in Laren?

Zijn jullie benieuwd wat Petra Mallant voor jullie kan betekenen? Plan dan met haar een kennismakingsgesprek in. Neem contact op via onderstaande gegevens of maak hier een afspraak met de mediator in Laren.