Mediation in Soest?

Maak kennis met De Horst Mediation

De Horst Mediation in Soest is meer dan 20 jaar gespecialiseerd in scheidingsmediation (beëindiging huwelijk, geregistreerd partnerschap, samenwoning). Mediator Petra Mallant beheerst het financiële familierecht en begeleidt scheidingen van particulieren en ondernemers, meestal in het bezit van een eigen woning.

De voordelen van mediation

Het inschakelen van de mediator in Soest heeft meerdere voordelen:

Samen met de mediator Petra Mallant onderzoeken jullie wat het gezamenlijke belang is en of dat is wat ieder van jullie wil.

Door haar jarenlange ervaring kan zij omgaan met gecompliceerde emoties en juridische/fiscale vraagstukken.

Haar mediations worden eigenlijk altijd zonder strijd afgerond.

Petra Mallant werkt snel: het merendeel van haar mediations is binnen drie maanden afgerond.

Petra Mallant handelt de eventuele procedure bij de rechtbank zelf voor jullie af.

Kosten mediation

Omdat Petra Mallant, net als jullie, van te voren wil weten of zij de geschikte mediator is om jullie te begeleiden, start zij het mediationtraject altijd met een kosteloos kennismakingsgesprek van ongeveer een uur.

Jullie ondervinden dan hoe zij tijdens een mediationtraject werkt zodat jullie bij jezelf kunnen nagaan of dit helpt is om tot een goede regeling te komen.

Aan het eind van het kennismakingsgesprek lukt het Petra Mallant vrijwel altijd om een stappenplan voor het mediationtraject te maken en globaal aan te geven wat dit traject jullie ongeveer gaat kosten. Haar basistarief bedraagt €220,00 per uur, inclusief kantoorkosten en exclusief 21% BTW.

Wil je meer over haar kosten weten, lees hier dan verder.
Wil je meer over het kennismakingsgesprek weten, lees hier dan verder.
Wil je meer over Petra Mallant weten, lees hier dan verder.

Lees hier de ervaringen van onze cliënten

In de onderstaande reviews lees je hoe onze cliënten de mediator in Soest hebben ervaren:

Je scheiding regelen met respect voor de bijkomende gevoelens.

Scheiden is een pijnlijk en moeilijk proces. Zo pijnlijk dat een eerste poging mislukte in ons geval. Petra was onze tweede mediator. Ze heeft een heldere, zakelijke benadering gekoppeld aan een zeer goed gevoel voor de pijnlijkheden aan beide zijden, en aan de wens het belang van de kinderen voorop te houden. Op die manier is ze er in geslaagd om ons toch via mediation te laten scheiden, waar ik meermaals heb gevreesd dat we in een ‘vechtscheiding’ terecht zouden komen. Mijn waardering voor en dank aan Petra is daarom groot.
— N

Je voelt je gehoord en veilig. Heel prettig in een emotioneel en financieel verwarrende periode.

Petra is een fijne en kundige advocaat-mediator. Ze luistert goed naar de wensen van haar klanten. Daarna kijkt ze of deze wensen juridisch en fiscaal haalbaar zijn. Ze weet alles in duidelijk en normaal Nederlands uit te leggen en blijft continu toetsten of iedereen het begrijpt en akkoord is. Dit maakt dat je je gehoord en veilig voelt. Heel prettig in een emotioneel en financieel verwarrende periode. Voor haar werkzaamheden heeft zij ons een coulante factuur gestuurd. Wellicht niet iets waar zij reclame mee wil maken, maar niet minder gewaardeerd vanuit ons. Wij zijn zeer tevreden over haar begeleiding.
— S

Ondanks dat het nooit leuk is om te scheiden, heb ik Petra en haar team als heel plezierig ervaren.

Ondanks dat het nooit leuk is om te scheiden heb ik Petra en haar team als heel plezierig ervaren. Er werd snel gehandeld en alle afspraken waren duidelijk. Ook tijdens de mediation gesprekken kon ze aan beide partijen goed uitleggen, ook omdat ze advocaat is, wat wel en niet mogelijk is. Tevens werd het gesprek goed samengevat. De mediation online tool is echt ideaal. Van huis uit al je documenten uploaden, maakt dat de vaart erin gehouden kan worden.

— M

Afspraak maken met onze mediator in Soest?

Ben je benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Dan kunnen we een kennismakingsgesprek inplannen. Neem contact op via onderstaande gegevens of maak hier een afspraak met de mediator in Soest.