Mediation in Hilversum?

Maak kennis met De Horst Mediation

De Horst Mediation in Hilversum is meer dan 20 jaar gespecialiseerd in scheidingsmediation (beëindiging huwelijk, geregistreerd partnerschap, samenwoning). Mediator Petra Mallant beheerst het financiële familierecht en begeleidt scheidingen van particulieren en ondernemers, meestal in het bezit van een eigen woning.

De voordelen van mediation

Het inschakelen van de mediator in Hilversum heeft meerdere voordelen:

Samen met de mediator Petra Mallant onderzoeken jullie wat het gezamenlijke belang is en of dat is wat ieder van jullie wil.

Door haar jarenlange ervaring kan zij omgaan met gecompliceerde emoties en juridische/fiscale vraagstukken.

Haar mediations worden eigenlijk altijd zonder strijd afgerond.

Petra Mallant werkt snel: het merendeel van haar mediations is binnen drie maanden afgerond.

Petra Mallant handelt de eventuele procedure bij de rechtbank zelf voor jullie af.

Kosten mediation

Omdat Petra Mallant, net als jullie, van te voren wil weten of zij de geschikte mediator is om jullie te begeleiden, start zij het mediationtraject altijd met een kosteloos kennismakingsgesprek van ongeveer een uur.

Jullie ondervinden dan hoe zij tijdens een mediationtraject werkt zodat jullie bij jezelf kunnen nagaan of dit helpt is om tot een goede regeling te komen.

Aan het eind van het kennismakingsgesprek lukt het Petra Mallant vrijwel altijd om een stappenplan voor het mediationtraject te maken en globaal aan te geven wat dit traject jullie ongeveer gaat kosten. Haar basistarief bedraagt €220,00 per uur, inclusief kantoorkosten en exclusief 21% BTW.

Wil je meer over haar kosten weten, lees hier dan verder.
Wil je meer over het kennismakingsgesprek weten, lees hier dan verder.
Wil je meer over Petra Mallant weten, lees hier dan verder.

Lees hier de ervaringen van onze cliënten

In de onderstaande reviews lees je hoe onze cliënten de mediator in Hilversum hebben ervaren:

Je voelt je gehoord en veilig. Heel prettig in een emotioneel en financieel verwarrende periode.

Petra is een fijne en kundige advocaat-mediator. Ze luistert goed naar de wensen van haar klanten. Daarna kijkt ze of deze wensen juridisch en fiscaal haalbaar zijn. Ze weet alles in duidelijk en normaal Nederlands uit te leggen en blijft continu toetsten of iedereen het begrijpt en akkoord is. Dit maakt dat je je gehoord en veilig voelt. Heel prettig in een emotioneel en financieel verwarrende periode. Voor haar werkzaamheden heeft zij ons een coulante factuur gestuurd. Wellicht niet iets waar zij reclame mee wil maken, maar niet minder gewaardeerd vanuit ons. Wij zijn zeer tevreden over haar begeleiding.

— S

In deze lastige en emotionele fase van mijn leven, kijk ik toch met een tevreden gevoel terug.

Petra heeft ons vanuit haar persoonlijke betrokkenheid en ervaring op een zeer correcte manier geholpen. Haar manier van werken met voldoende empathie, onpartijdigheid en kundigheid heb ik als zeer prettig ervaren.
Dit heeft er mede toe geleid dat wij in harmonie gezamenlijk tot goede afspraken zijn gekomen en ik in deze lastige en emotionele fase van mijn leven toch met een tevreden gevoel hierop terugkijk.

— J

Ondanks dat het nooit leuk is om te scheiden, heb ik Petra en haar team als heel plezierig ervaren.

Ondanks dat het nooit leuk is om te scheiden heb ik Petra en haar team als heel plezierig ervaren. Er werd snel gehandeld en alle afspraken waren duidelijk. Ook tijdens de mediation gesprekken kon ze aan beide partijen goed uitleggen, ook omdat ze advocaat is, wat wel en niet mogelijk is. Tevens werd het gesprek goed samengevat. De mediation online tool is echt ideaal. Van huis uit al je documenten uploaden, maakt dat de vaart erin gehouden kan worden.

— M

Afspraak maken met onze mediator in Hilversum?

Zijn jullie benieuwd wat Petra Mallant voor jullie kan betekenen? Plan dan met haar een kennismakingsgesprek in. Neem contact op via onderstaande gegevens of maak hier een afspraak met de mediator in Hilversum.