Echtscheidingsmediator

Het besluit om uit elkaar te gaan is genomen en online lees je veel informatie over echtscheidingen. Maar inmiddels vraag je je af op welke manier jullie het inkomen op een fiscaal vriendelijke manier kunnen verdelen.

En hoe ontvang je daarnaast de hoogste vergoedingen van de overheid? Is het mogelijk dat één van ons de woning kan overnemen, of moet deze verkocht worden? Wie kan deze vragen beantwoorden en wat kost dat?

WV20201128-13154-02-4K beste

Over jouw scheidingsmediator

“In de afgelopen 26 jaar heb ik mij ontwikkeld tot een ervaren familiemediator met de deskundigheid van een advocaat.”

“Van complex naar helder en samen met mijn cliënten een regeling maken die bij hen past en waarmee ze verder kunnen, daar krijg ik energie van.”

– Mr. P.A. (Petra) Mallant –

Maatwerk regelingen

Het is de kunst om met de juridische, fiscale en financiële informatie een regeling te maken die voor beiden eerlijk is en voelt. En waarmee ieder goed verder kan. Zonder in de toekomst verrast te worden met fiscale claims en dergelijke. Maatwerk dus.

Hoe je zo’n regeling maakt is niet eenvoudig uit te leggen. Daarvoor hebben jullie de begeleiding nodig van een deskundige die samen met jullie ieders wensen in kaart brengt en onderzoekt welke afspraken voor jullie het meest passend, haalbaar en toekomstbestendig zijn.

Dit stelt hoge eisen aan de in te schakelen deskundige. Die moet gespecialiseerd zijn in de emotionele kanten van een scheiding zodat er ruimte komt om met elkaar in gesprek te gaan. En als dit gesprek op gang is gekomen, moet zij de wettelijke regelingen die op jullie situatie van toepassing zijn kennen. Zodat, áls jullie besluiten van deze regelingen af te wijken, dit op een juridisch en fiscale veilige manier gebeurt.

Door mijn  meer dan 20-jarige ervaring als mediator en mijn  gespecialiseerde juridische achtergrond voldoen ik  aan de hoge eisen om een maatwerk regeling voor jullie op te stellen

Gratis kennismakingsgesprek

Net als jullie willen ik  ook graag van tevoren weten of ik de geschikte mediator ben  om jullie te begeleiden. Vandaar dat ik, voordat het mediationtraject start, altijd een kosteloos kennismakingsgesprek van ongeveer een uur met mijn potentiële cliënten voer.

Wil je een gratis kennismakingsgesprek inplannen?
Ben je benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? of heb je andere vragen?

Stuur een email naar P.Mallant@dehorstadvocaten.nl, vul dan dit formulier in of bel (033) 799 99 29.

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken ik kort de redenen waarom jullie uit elkaar gaan, jullie financiële situatie, jullie woonsituatie en natuurlijk de situatie van jullie eventuele kinderen. Op deze manier leren ik jullie kennen en kunnen wij wat jullie nodig hebben om met elkaar in gesprek te gaan.

Jullie ondervinden hoe ik tijdens een mediationtraject werk en kunnen bij jezelf nagaan of dit helpend is om tot een goede regeling te komen.

In het geval wij besluiten met elkaar in zee te gaan, lukt het vaak aan het eind van het kennismakingsgesprek een stappenplan voor het mediationtraject te maken en globaal aan te geven wat dit traject jullie ongeveer gaat kosten.

Contact opnemen

Hebben jullie vragen? Zijn jullie benieuwd wat De Horst Mediation voor jullie kan betekenen? Of willen jullie een kosteloos kennismakingsgesprek inplannen?

Stuur een e-mail naar P.Mallant@dehorstmediation.nl, vul onderstaand formulier in of bel (033) 799 99 29.